Fuktskador i källaren? Vi hjälper dig!

Drytech undersöker och åtgärdar fuktproblem i källare. Vår lösning ger ett permanent resultat och bygger på välrenommerade Drymat System som är godkänd av Önorm-standarden. Mer än 15 000 nöjda kunder kan intyga att Drymat System fungerar.

Oavsett var du bor hjälper vi dig hela vägen till en torr källare och ett sunt boendeklimat.

Kostnadsfri fuktmätning och snabb installation

Vi börjar alltid med en kostnadsfri fuktmätning i din källare. För att åtgärda problem med fukt använder vi elektroosmos eller långvågsmetoden. Båda metoderna är mycket tids- och kostnadseffektiva för att torka väggar och murverk. Installationen tar bara 3-5 dagar och till skillnad från dränering slipper du allt onödigt grävarbete. Drymat System är 100% underhållsfritt och har en genomsnittlig strömförbrukning på knappt 10 kronor i månaden.

Resultat eller pengarna tillbaka

Drytech gör skillnad. Beroende på metod garanterar vi att fukten i dina källarväggar kommer att minska med minst 25% inom 6 eller 12 månader. En månad efter installation gör våra experter en första efterkontroll. Därefter följer ytterligare två kontroller. Uppfyller inte lösningen vad vi lovar får du pengarna tillbaka.

När du väljer Drytech får du fem års fabriksgaranti på all utrustning. Dessutom ger vi 20 års garanti på alla dolda installationer. Du kan läsa mer om våra garantier här.

Medarbetare

Peter Öhman
Country manager, Sverige