Kundreferenser

En internationellt vedertagen metod för dränering. 

Runt om i världen finns det ett mycket stort antal installationer där dynamisk elektroosmos har använts för att lösa problem med kapillärt inträngande markfukt.  Några av de mest uppmärksammade är: 

 • Installation av U.S. Army Corps of Engineers. Källarvalven var så angripna av fukt och mögel att de inte ens kunde användas som arkiv. Efter installationen används utrymmet som datahall.
  – 
  U.S. Treasury Building, Washington, D.C (USAs motsvarighet till Riksbankshuset)
 • Installation av U.S. Army Corps of Engineers. Dränering av elcentral 18 meter under vattenytan för att åtgärda livsfarlig arbetsmiljö.
  Lock & Dam No. 27, Alton, Illinois (slussar)
 • Installation av ElectroTech och U.S. Army Corps of Engineers. Problem med kortslutning av tunnelbanesystemet på grund av inträngande vatten.
  Metro Tunnel, Washington D.C. (tunnelbana)
 • Installation av Triton Norway. Europas näst högsta damm (96 meter) hotades av rivning p.g.a. fuktproblem. Trots ett extremt högt vattentryck räddades dammen med hjälp av elektroosmos.
  Zakariasdammen, Tafjord, Norge
 • Installation av Cardoe, Martin, Burr Ltd och Triton Norway. Londons största bostadshus. På grund av dess läge mitt i centrala London var dränering med traditionella metoder inte möjlig.
  Park West, London, U.K
 • Installation av Transport of London och Triton Norway. Traditionell dränering (Bentonit-mattor) misslyckades varför man valde att dränera med elektroosmos.
  Walthamstow Central Subway Station, London, U.K. (tunnelbanestation)
Över 1500 kunder i Danmark kan inte ha fel. Gå in och läs om våra danska kundreferenser här.
www.drytech.dk

Några svenska referenser